Парис Хилтън поднесе изненада в Деня на благодарността, оповестявайки появата на бял свят на второто си дете, предаде БТА. 

Съдейки по публикация на 42-годишната Хилтън в социалните мрежи, бебето е момиченце и ще носи името Лъндън (Лондон). 

Наследницата на прочутата хотелска верига "Хилтън" сподели снимка в Instagram, на която се виждат розово бебешко боди с надпис "Лъндън", розови очила с формата на сърчица и плетено зайче. 

"Благодарна съм за моето момиченце", гласи надписът, придружаващ фотографията. 

Представител на Парис Хилтън и съпруга й Картър Рийм е потвърдил за Асошиейтед прес, че и второто дете на двойката е родено от сурогатна майка. Благодарение на сурогатното майчинство Хилтън се сдоби и със син, Финикс Барън, чието раждане оповести през януари.

По-рано тази година Парис Хилтън сподели в своя подкаст, че ще се радва Финикс да има сестричка на име Лъндън, кръстена на любимия й град. Наследницата тогава каза, че е избрала това име за бъдещата си дъщеря много отдавна, още преди 10 години.

Хилтън открито е говорила за пътя си към майчинството, замразяването на яйцеклетки и сурогатното майчинство. Бившата риалити звезда разкри, че със съпруга ѝ, за когото се омъжи на пищна церемония през ноември 2021 г., са опитвали ин витро оплождане по време на пандемията.