За пореден път Парис Хилтън доказа, че е един от най-лоялните фенове на Бритни Спиърс. Този Хелоун богатата наследница се дегизира досущ като любимата си певица.

Парис облече една от нейните емблематични визии от музикалния видеоклип „Toxic“. 

Хилтън, известна с любовта си към модата и поп културата, пристигна на Хелоуин партито на Касамигос в Лос Анджелис, облечена в син костюм на стюардеса, копие на този, който Спиърс носеше във видеото преди 20 години. "Toxic" излезе в ефира през 2003 и бързо се превърна в един от най-известните клипове на Бритни.

Парис Хилтън сподели тоалета си в Instagram, като го отдолу написа: „В чест на нашата кралица Честит Хелоуин #Само икони“.

Тази почит идва само дни след като Бритни Спиърс издаде мемоарите си „Woman in Me“, в които тя разказа за миналите си приключения с Парис. 

Там певицата разкри, че купонджийските им дни в началото на 2000-те години не са били толкова диви, колкото ги представят медиите. В книгата тя също така изказва високото си мнение за Хилтън, описвайки я като елегантна и оценявайки подкрепата й в трудни моменти.

Парис не пропуска да подкрепи Бритни във всичките й битки през последните години - от проблемите с попечителството, през сватбата и развода й през последните месеци - богатата наследница винаги е на страната на своята приятелка.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)