Известният параолимпиец Михаил Христов се включи в новия проект на Christian of Roma и позира за календара на компанията за 2017 година. Творческият директор на фирмата и ръководител на проекта, стилистът Маурицио Пироло – Маури, отреди за всеотдайния лекоатлет най-романтичния месец в годината – май.

Михаил Христов разчупи изцяло визията си пред обектива на маестро Дилян Марков и позира до гореща красавица. Лекоатлетът е  двукратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания. Михаил губи ръцете си при инцидент с електрически ток. Електрическа дъга се отделя от трансформатор с напрежение 20 000 волта и през него преминава голям ток. Оцелява, но ръцете му биват ампутирани поради изгаряне - едната до рамото, а другата до лакътя.

Бившето гадже на Лудия репортер – Александра Богданска също се появи на кориците на календара. Това е първия професионален ангажимент на Богданска след тежката раздяла, която преживя. 

Проектът на компанията е озаглавен „Усещане за коса” и общо дванадесет модела се снимаха за различните месеци от годината.

Четиринадесет от топ стилистите на Christian оf Roma пресъздадоха феерия от цветове, прически и иновации. „Усещане за коса” разкрива актуалните разработки на брандовете, които компанията представя на българския пазар.

Италианският бранд Alfaparf Milano демонстрира революцията в цветовете чрез най-новата си линия PiGmEnTs. Новата категория продукти, единствени на пазара,  променят изцяло начина на работа на стилистите. PiGmEnTs гарантират персонализиране на цвета. С иновативния продукт на Alfaparf Milano всеки цвят е възможен.

Ето я и снимката на параолимпиеца Михаил Христов:

 TrafficNews.bg