Поп фолк дивата Юнона остана без лукзозното си возило, научи GlasNews.bg. Колата на певицата - електрически "Хюндай", е била паркирана пред дома й.

Кражбата е стана вчера, около 18:40 ч., а по това време певицата си е била вкъщи.

Юнона разказва, че вчера се е прибрала Австралия. Кацнала е на родна земя около 10:00 ч. и притеснена от снежната обстановка, тя побързала да намери зимни гуми за автомобила си. След ангажимента, свързан със смяната на гумите, певицата поканила на гости семейството си. Те са отпразнували щастливо събитие в живота на Юнона - предложение за брак.

"Поканих своето семейство да ми гостуват и те дойдоха от Стара загора следобед. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и вчера празнувахме рождения ден на нашия Георги", споделя тя.

Колата й е била паркирана точно под терасата на жилището. Певицата уточнява, че има поставени камери за видеонаблюдение, които са насочени точно към возилото.

"Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха кога успях да я преместя в гаража. Изтръпнах…. И даже си помислих, че се шегуват. Излязох и нея я нямаше", добавя тя.

Фолк певицата твърди, че е забелязала мъж с шапка и качулка, който необезпокоен от осветлението и камерите, отключва колата и потегля.

"Моля, всички Вас, а Вие сте много и всички сме по-силни, ако някой в момента я вижда някъде, да ми сподели! Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкова близо в пространството ти е ужасно… За съжаление съм поредния случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда позитивна, но не ми се получвава. Наистина в многоетажието, ние живеем в най-долния подземен етаж", заявява в заключение тя.

По думите на Юнона колата се проследява от софтуер, но достъпът за видимост към нея в приложението, от което я наблюдава чрез телефона си, е изтрит.