Статистиката показва, че повечето хората сменят партньорите си през пролетта или в началото на лятото. Идеята да търсиш ново гадже посред зима не е добра идея- да ходиш в студа по срещи, вместо да се изтегнеш пред камината, да купуваш подаръци  за Коледа, Нова година, Свети Валенти и 8 март, тъй като трябва да се доказваш, да разопаковаш някой навлечен като зелка … С една дума- досада! Но през лятото нещата стоят по съвсем различен начин. Слънце, море, пясък, дамите показват изваяни форми, а мъжете -тела, за които са тренирали цяла зима във фитнеса. 

В началото на лятото  TrafficNews.bg  реши да провери , кои млади пловдивчани започват сезона „на чисто“ или с ново гадже.  

Йордан Тодоров, по-известен като Данчо Секса, който определено не може да се оплаче от липса на женско внимание, от известно време е забелязван в компанията на чаровна брюнетка. 

 С нова приятелка е и братът на депутата Мартин Иванов –Данона- Димитър, когото естествено всички наричат Малкия Данон. Предвид високата си обществена позиция Данона рядко се включва в нощния живот под тепетата, но пък вероятно ще намери сериозен наследник в лицето на брат си.

Една от най- коментираните дами в социалната мрежа Габриела Якуб  бе на път да започне лятото yang & free&single, след като се скара със столичния предприемач Марин Стаматов, но след бурната раздяла е последвало още по-бурно сдобряване.  В момента обаче тя е без него в луксозен турски курорт. В същият курорт са собствениците на ресторант „Рибарника“ и синът им Стойчо Тодоринов с приятелката си.

 

 Красавицата Ребека Кичукова, която учи в Лондон, се върна за ваканцията в родния Пловдив. Според нейни приятели , тя се е разделила с приятеля си Марио и сега отново е свободна.  

С нова любов е още една абитуриентка Алис Мерджанова. Красавицата се гушка с бивщия футболист Георги Нетов. 

Дали развихрилите се нови страсти ще оцелеят до края на лятото предстои да разберем!

TrafficNews.bg