Спряганата за изгора на Ники Михайлов- Дилена Димитрова се оказа стара познайница на TNS.bg.  Пищната заралийка нашумя покрай раздялата на футболиста с Алисия и бе набедена за новата му любовница. В медиите се появиха нейни разголени снимки, заговори се за секс клипче, а заглавията гърмяха, че Алисия и е посветила песен.

Оказа се обаче, че освен всички тези афери,  Дилена е и стара героиня в разследване на ТNS.bg. Манекенката бе една от "ВИП моделките", които предлагаха сексуални услуги в интернет.  На теория тя бе готова да пресече цялата държава в най-големия сняг само срещу 80 лева и да ти предостави пълен набор от удоволствия. Дали това реално се случваше така и не се разбра!  

По-късно от ТNS.bg разкри и измама със секс смс-и отново с участието на Дилена. Срещу 5 смс-а по 1,20 лв.  тя казва, че: "прави всичко пред камера по скайп“. Срещу двоен брой смс-и или цифром и словом 12 лева , момичето обещава да се срещнем на живо и да се забавляваме. А след като изпратите смс-те момичето на бързо ви блокира от профила си.

Проверка в социалната мрежа показа, че въпросната Дилена има цели 22 профила във Фейсбук с хиляди приятели и последователи.

Дилена Димитрова е сред кандидатките в тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт". 

TNS.bg