Ina Gallardo, както е сценичният и псевдоним, се очертава да бъде следващата звезда на българската сцена. Малко време остава до премиерата на първата и песен, а интересът към нея с всеки изминал ден става все по-голям. 

Истинското име на 20-годишната екзотична красавица е Христина Григориаду, а вчера тя отбеляза своя рожден ден повече от подобаващо - сред романтика и хиляди рози. 

Отговорен за уникалната украса бе нейната половинка - коафьорът на звездите Венелин Кондаков, който се погрижи специалният ден да бъде незабравим.

Двойката отбеляза празника в уютен и луксозен комплекс у нас, а за рождения ден на своята любима Кондаков бе подготвил специална маса, около която бяха пръснати безброй червени рози, много балони и свещи. Сюрпризът на вечерта бе бутикова розова торта, върху която бяха поставени кексчета, мъфини и донати. 

Сред подаръците бе и огромен букет от червени рози, поднесен на Христина от мъжа на сърцето и. 

Самата тя не пропусна да зарадва и последователите си в мрежата, като навръх празника публикува снимка, на която позира до гигантска торта и е легнала върху френски макарон. За допълнителна доза магия, брюнетката облече розов тоалет и ефектни обувки. 

Съвсем скоро, Ina Gallardo разкри и интересни подробности за себе си, които до момента умело пазеше в тайна. 

Коя е тя?

Нейното име е Христина Григориаду, на 20 години, зодия Стрелец. Родена е в Гърция и е гъркиня, но от малка живее в България. Занимава се с музика от малка и е завършила музикално училище. Владее 4 езика, с което изключително много се гордее и иска да научи испански и френски. 

Като бебе е била много ревлива и единственият начин да спре да плаче е бил като си играе с косата на майка си. Това е навик, който и до ден днешен я успокоява. 

Спортът за нея е начин на живот, а тренировките във фитнеса са неразделна част от нейното ежедневие. Любимият и спорт е баскетбола. 

Христина обожава да пътува! Пътуванията са нейната страст и не може да си представи живота без тях. Срещите с нови хора и места винаги я зареждат, а любимото и място, необяснимо защо е... Париж.

"Усещането, което създава в мен е неописуемо, сякаш е моят втори дом." - споделя тя. 

Мечтата и е да обиколи света с любимия човек. 

Любимата на Венелин Кондаков става певица в компанията на КрискоIna Gallardo - следващата звезда на българската сцена