Половинката на коафьора Венелин Кондаков става певица в музикалната компания на рапъра Криско. Новината съобщи самата тя в Инстаграм и смени снимката и името на профила си. 

Екзотичната брюнетка се казва Христина и по националност е гъркиня, но говори перфектно български.

В мрежата тя фигурира като Ина Галардо, какъвто ще бъде и сценичният и псевдоним. 

Тъмнокосата красавица разкри още, че съвсем скоро аудиторията ще разбере повече за нея, а хубавите изненади тепърва предстоят. 

От музикалната компания също съобщиха за новото си попълнение: "Представяме ви Ina Gallardo - следващата звезда на българската сцена. Последвайте нейния профил, за да не изпуснете дебютната й песен."

Половинката на собственика на фирмата Криско - Цветелина Петрова също пожела успех да младата дама и я представи пред аудиторията като талантлива, красива и невероятно възпитана.

Разбира се, нейният любим - коафьорът Венелин Кондаков също не пропусна да поздрави половинката си и я подкрепи в мрежата в мили думи: "Не беше лесен пътят ти до тук, но най-доброто за теб тепърва предстои. Толкова се гордея с теб!" - гласят думите му. 

Припомняме, че Кондаков, известен у нас като "коафьора на звездите", разказа подробно пред Trafficnews за своята половинка, първата им среща, както и за усилията, които са му коствали, за да стигне до сърцето и.

Двамата са заедно от почти година, но чак сега решават да обявят любовта си в медийното пространство. 

Венелин Кондаков показа любимата си жена: Влюбвам се все повечеКостваше ми много усилия, докато изляза на вечеря с нея - споделя пред Trafficnews звездният коафьор