Николета Лозанова само по коледни лампички и нищо друго! Това е само една от хитовите снимки за годишния фирмен календар на компанията „Нова трейд” – производител на изворна вода „Бачково“ и други напитки.

Кадрите са толкова провокативни, че дори ние, които не сме от най-срамежливите, се изчервихме и изпотихме, пише HotArena.

Убийствената фотосесия обра точките и спокойно може да се нарече Удара на годината. Ето какво написа самата Николета по повода във Фейсбук:

„Била съм рекламно лице на много и най-различни продукти, но един-единствен отговаря абсолютно на зависимостта на мъжете към мен, както продуктът за човечеството, а именно - изворна вода "Бачково". И ден не можете да оцелеете без нас! По повод блясъка на Коледния празник, избрах за вас кадър от фирмения календар на "Нова Трейд", който да внесе още повече настроение в домовете ви! Светли празници!“.

12-те снимки отговарят тематично на всеки месец от годината. Така например за месец декември неслучайно НиЛо позира по коледни лампички, а през ноември държи огромна буква „N“.

За един от най-провокативните кадри на фирмения календар на „Нова трейд” Николета позира по боксови ръкавици с къса тениска, под която се подават гърдите й. Ръкавиците са с щампа наенергийната напитка Taff – също продукт на „Нова трейд“.

Доста нестандартна е снимката, на която Лозанова е възседнала немски дог, облечена в оскъдно боди, рекламирайки Derby Cola.

Още снимки от фирмения календар може да видите по-долу в галерията и ще разберете защо се изчервихме!

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg