Най-сексапилната пловдивчанка Николета Лозанова отново реши да посети едно от любимите си места, а именно Обединените арабски емирства. Тя се похвали и с ново амплоа, а именно собствена линия бански костюми. За новината съобщи с гореща снимка от Дубай, на която е облечена в розов бански и написа: 

"Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога....обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни. С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един - @nl.for.you ! Are you ready?! "

На екзотичната почивка тя е в компанията на дъщеря си Никол, която съвсем наскоро стана на 6 годинки, а плеймейтката се погрижи партито за рождения й ден да бъде незабравимо. Припомняме, че специално за нея тя подготви кукленско празненство, всичко беше розово, а Барби и Кен оживяха и забавляваха малчуганите.

В момента двете са се отдали на релакс в луксозния Jumeirah Al Naseem, който се намира в квартал Umm Suqeim на Дубай. Предлага СПА център и собствена зона на плажа. 

Лозанова веднага сподели снимки от ваканцията си в Instagram. На един от кадрите тя събира тен на плажа, чете списание, а на фона се вижда известният хотел Бурдж ал-Араб.

Дъщеря й Никол пък позира в бански от последните модни колекции, лента за глава в същата гама цветове и розови очила.