Както вече писахме,  дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов отбеляза вчера своя 6-ти рожден ден.

Пловдивската плеймейтка спретна луксозно парти за дъщеря си Никол, което беше в Барби стил.

Таткото Валери не успя да присъства на рождения ден, поради професионални ангажименти, но не пропусна да поздрави дъщеря си с послания, придружено от снимка в личния си профил.

Николета и Никол пък се отдадоха на приказни забавления и потънаха в розова магия.

Пловдивската моделка и този път вдигна летвата и направи чудеса за кукленското парти на малката Никол. За целта на тържеството се появи моделът и певица Биляна Лазарова, която влезе в ролята на популярната кукла „Барби”.

Пловдивчанинът Благомир Мастагарков пък се превъплъти в образа на Кен.

Той е популярен сред хайлайфа като футболист и модел. През 2011 година завършва училище „Патриарх Евтимий” в Пловдив, а дама на абитуриентския му бал е популярната певица Деси Слава. Това той играе като юноша в отбора на Локомотив Пловдив.

Голямата изненада на партито бяха любимците на децата Pavell & Venci Venc'. "Вече смениха момичето от квартала с принцесата на мама!", коментира Николета Лозанова.

Красивата пловдивчанка и малката Никол бяха облечени в приказни рокли с флорални мотиви на „Долче и Габана” и с аксесоари на същата марка.

Менюто и напитките също бяха в тон с дрехите. Всичко беше посипано в блестящи частици – масите, чашите, столовете и балоните.

Програмата включваше и фокуси с котки. Украсата бе пищна - с колата на Барби, торта на няколко етажа с голяма захарна кукла на върха и луксозните  цикламени мечета „Love bear”, направени от цветя.