Николета Лозанова гушна фолк певеца Фики Стораро и Драгo Чая в пловдивския клуб "Планета Пайнер" в сряда вечерта. След като се раздели с Валери, плеймейтката не спря да обикаля клубовете под тепетата. Въпреки, че медиите често спрягат името и с различни мъже, фотоапаратите по-често я засичат да раздава целувки на жени.

Именно в тази връзка тя публикува и злобен коментар във фейсбук профила си и пожела медиите поне веднъж да свържат името и с "умен и ерОдиран мъж". За съжаление и този път ще свържем красавицата със сина на Тони Стораро, а не с някой член на интелигенцията. Ето какво написа самата Лозанова:

"Днес съм била с Бареков, преди това бях със свинар, арабин, земеделец и всичко възможно селскостопанско! С кой ли ще съм утре? Защо толкова ме подценявате, че веднъж не написахте с ерОдиран, успял и много уважаван и достоен мъж... И защо веднъж не подплатихте фантазиите си с факти?! Кога ли ще ви секне музата... Не стига, че сте се изчерпали, ами и се повтаряте вече, моля - не изтърквайте името ми! Казах "името ми", защото личността ми не можете никога!"

Нямаше как да не се похвалим, че сме били в компанията на Николета....

Фики не пропусна да се снима и с фенове...

Още новини ТУК

TrafficNews.bg