Актьорите Ники Илиев и Елена Петрова заснеха фотосесия преди премиерата на спектакъла "Робин Худ" на театър "Васил Друмев" в Шумен.  Снимките са направени в местността "Борова гора" край Велики Преслав. 

Вълнуващата история на Робин Худ, непобедимият стрелец и враг на несправедливостта, отново оживява на театралната сцена в нова и завладяваща адаптация. Създаден от комбинацията на таланта на Александър Дюма и Роджър Грийн, сценарият на "Робин Худ" пренася зрителите във времето на Средновековна Англия, където справедливостта и свободата се борят срещу корупцията и тиранията. В тази динамична постановка, Бойко Илиев, както режисьор, така и актьор от емблематичния Народен театър "Ив. Вазов", заедно с актьорския състав, в който влизат Елена Петрова, Ники Илиев, Кольо Стайков, и други талантливи актьори, събужда легендата за Робин Худ, за да разкаже за борбата му за справедливост.

Под сценографията на Жанета Иванова и музикалното оформление на Евгени Господинов, "Робин Худ" не е просто представление; то е пътуване през времето, което възкресява духа на справедливостта и призива към състрадание и героизъм. Хореографията и сценичните боеве, организирани от Камен Иванов, добавят към постановката неповторимо визуално измерение, което оживява епичните сражения и приключения, характерни за легендата за Робин Худ.

В началото на театралната постановката, зрителите се сблъскват със суровата действителност на Средновековна Англия, където обществото е разделено между властни барони и обременени селяни. Представата за свобода и справедливост изглежда далечна мечта, докато не се появява Робин Худ - благородникът отбягал от лукса на дворянския живот, за да се бори за правата на обикновените хора. С помощта на верните си сподвижници, Робин влиза в директен конфликт с корумпираната власт, представлявана от Принц Джон и неговите шерифи.

Използвайки изобретателността и майсторството си в лъкове стрелбата, Робин Худ и неговата банда от "горски мъже" се захващат с мисията да преразпределят богатството на богатите на полза на бедните. Въпреки че са изправени пред множество препятствия и изпитания, духът и решимостта им остават непоколебими. Сред драматични сражения и забележителни подвизи, любовната история между Робин и Мариан, която се разгръща на фона на тяхната борба, добавя дълбочина и чувственост към разказа.

Върховният момент на постановката "Робин Худ" идва, когато героите са изправени пред своя най-голям изпит - битка, която може да определи съдбата на цялата им кауза. В този момент, актьорският състав и режисурата на Бойко Илиев превръщат сцената в епично поле за битка, където справедливостта и честта се изправят срещу корупцията и тиранията.