Бившият републикански шампион по копие Здравко Карапеев и неговата любима Лори си казаха заветното "да" на пищно сватбено тържество тази неделя. 

За приказния ден бе ангажиран сватбен комплекс Garden Weddings в Пловдив, намиращ се на 4-ти км. Там младото семейство събра роднини и приятели, които станаха част от така специалния за Здравко и Лори ден. 

Всичко започна с венчавка в църквата "Света Неделя" в Пловдив, а след това гостите се отправиха към романтичния градински комплекс, разположен в близост до града, като за ескорта на булката и младоженеца бе ангажиран последен модел мерцедес.

Там всички поканени бяха посрещнати с уелкъм дринк, а звън на чаши постави началото на голямото празненство. 

Мястото на стилната церемония бе приказно украсено и потънало в разкош с хиляди цветя, обагрени с бяло и вишнево червено. 

Красивата булка събра всички погледи с разкошна сватбена рокля, а шаферките, които са сред най-близките приятелки на Лори, заложиха на тоалети във вишнево червено, като перфектно се вписаха в цялостната обстановка и украса.

Първият сватбен танц на младоженците постави началото на тържестово, а за него те избраха песента на Ed Sheeran "Perfect".

Свидетели на любовта на младите пловдивчани станаха техните близки приятели Марина и Габриел. 

След като свекървата Делка Карапеева захрани с хляб и мед Лори и Здравко, дойде време и за първото празнично хоро. То бе поведено от свекъра Димитър Карапеев, който греещ от щастие вдигна високо байрак в ръка, под звуците на фолклорни ритми. 

По-късно всички неомъжени дами се наредиха за хвърлянето на букета, а след това мъжкото съсловие зачака със затаен дъх във въздуха да полети и дантеления жартиер на булката. 

Той попадна в ръцете на кума Габриел, който определено бе горд с новата си находка.

Забавата продължи с много музика и танци, а за доброто настроение на всички гости се погрижи известен диджей. Кулминацията на вечерта бе изнасянето на красива сватбена торта, която младия предприемач Здравко и неговата любима Лори разрязаха.

Последва пищна заря, която освети небето и събра погледите на всички гости, които не скриха възхищението си. 

Младоженците бяха затрупани с куп подаръци, но най-специалният сред тях бе поднесен от родителите на булката, които ги зарадваха с романтична екскурзия до гръцкия остров Санторини. 

Сватбата завърши в пловдивската дискотека "Планета Пайнер клуб", където купонът продължи до малките часове на нощта.