Най-коментираното събитие под тепетата през неделният ден, а и днес безспорно е звездната сватба на Джена и Малкия Канар. Пищната церемония се проведе в хотел "Санкт Петербург", а залата на тържеството се оказа тясна за стотиците гости. Танците, песните и многото забавления продължиха до ранните часове, а в центъра на купона бяха колегите на двойката от Пайнер. 

Празникът започна от обяд. Роднините на булката и младоженецът се бяха събрали в къщата на семейство Стоеви в Катуница. От близко и далеч пристигаха гости за да уважат семейството, а  домакините бяха подготвили пищна трапеза. Докато Атанас и Надя Стоеви посрещаха гости, под зоркия поглед  на стилисти на втория етаж на имението се подготвяше красивата булка. За стилът й се бяха погрижили екип от София. Роклята, която бе предимно от дантела е творение на топ дизайнерката София Борисова. Джена предпочете да носи бижу - златно колие, което се оказа подарък от свекър й.

Младоженецът също бе стилен. Той бе с черен костюм и папийонка.

След като булката бе изведена от нейният баща и предадена на любимият и се заформи кръшно хоро пред къщата на Стоеви, след което всички потеглиха към ресторанта, където беше кулминацията на празника.

Лимузината, която вози новото семейство, бе с регистрационна табела "Джена и Наско".

Пред хотел Санкт Петербург се стекоха част от най-популярните изпълнители на поп-фолка, водени от шефа на Пайнер - Димитър Димитров. На сватбата бяха Глория, Емилия, Преслава, Фики, Есил Дюран, Софи Маринова, Роксана, Тони Дачева и още куп родни звезди.

Събитието бе уважено и от популярни тв водещи, както и от собственика на хотела Георги Гергов.

След официалната част истински купон се развихри в ресторанта. Хора под съпровода на оркестър Канарите се извиха из хотела. Звездите на фолк жанра се изредиха една след друга с поздрави и с микрофон в ръка изпяха едни от най-популярните си хитове.

Голяма част от дамите бяха заложили на черният цвят. Като стил най-открояващи бяха Глория и Есил Дюран, като двете бяха със зашеметяващи деколтета. По-семпла бе Емилия, която бе избрала кремава риза без ръкави.

Преслава бе заложила на съчетанието черно със златно. Късата й рокля бе обшита със лъскави капси, а основният аксесоар - обувките, бяха покрити с пайети наподобяващи благородния метал.  

Още новини ТУК

TrafficNews.bg