Стартът на лято 2019 вече официално е даден. Високите температури и жаркото слънце са главните виновници в главите ни постоянно да се въртят мисли за релакс, събиране на тен, море и нови емоции.

Сред най-предпочитаните дестинации и тази година се нареждат гръцките курорти, а популярни личности в България и представители на родния елит вече окупираха плажовете и дори потеглиха към нова точка за летни забавления.

Други пък не пропуснаха да проверят какво се случва и по нашето Черноморие, като си заплюха луксозни комплекси и гъзарски бийч барове.

Ето накъде потеглиха някои от тях:

Николета Лозанова

Една от най-секси българките Николета Лозанова избра да събира тен в Турция. Красавицата се е отдала на удоволствия заедно с половинката си Ники Михайлов в луксозен комплекс в Мармарис. Типично в неин стил, тя не пропусна да събере погледите с жестока плажна визия, като демонстрира атлетични форми, облечена в бански костюми от нейната линия.

„Тук се чувствам себе си“ – написа пловдивчанката  към една от снимките. За да покаже как се забавлява в скъпия хотел, плеймейтката се е снимала гола във ваната, която е с огромен прозорец с изглед към лазурното море. По-рано Николета бе в Дубай, където заведе дъщеря си Никол по случай 1 юни. Заедно с тях бе бившият ѝ съпруг Валери Божинов и неговата приятелка Биляна Дол.

Джулиана Гани

Друга секси представителка от Пловдив – „Мис силикон” Джулиана Гани пък си хареса нашумелият по родното ни Черноморие Djanny Beach в Слънчев бряг. На почивката, разбира се, тя е с любимия си Илиян Найденов. Двамата се любуват един на друг, заливат мрежата с колоритни кадри и не пропускат да се хранят здравословно. Свежи плодове, крехко место и екзотично наргиле присъстват с почти всяка публикация на двойката.

Тита

Рап изпълнителката Тита също избра да разпуска на Джани бийч в Слънчев бряг. Блондинката демонстрира сексапил в изрязан бански костюм. Певицата бе в култовия курорт със свои приятелки. Тита обикновено не демонстрира пищния си бюст, но лятото, на плажа, той няма как да остане незабелязан.

В момента тя се намира в Гърция, където продължава да събира тен край басейна на известен комплекс, пиейки ледени коктейли. 

Светлана Гущерова

Семейство Гущерови се отправиха към южната ни съседка Гърция. Те избраха 5-звездният хотелски комплекс Danai Beach Resort & Villas, разположен сред тучна зеленина, над пясъчния плаж Никити на полуостров Халкидики. Въпреки скорошното раждане, г-жа Гущерова вече е в топ форма и без притеснения позира по бански костюм на фона на морската гледка.

Златка Райкова

След като бременната Златка Райкова и нейната половинка Благой Георгиев дадоха подобаващ старт на лятото в Халкидики, сега се намират в Солун, където почивката им продължава. За своя престой, те отново са се спряли на един от най-луксозните хотели в града.

Златка показа бременно коремче на плаж в Солун

Цветелина Янева

 

Цветелина Янева си набеляза слънчева Испания, като съчета почивката с работата и именно там засне видеото към новата си песен “Болка моя”. Тя посети розовото езеро “Лагуна де Торевиеха” - един от скъпоценните камъни на дестинацията и розово-сините апартаментни комплекси La Muralla Roja в Калпе.

Певицата намери време да разгледа и забележителностите в района и да отиде на сафари.

 

Моника Валериева

Моника Валериева, пък обра мъжките погледи с горещи снимки от слънчева Марбея, Испания. Облечена в бял банки, с чаша Moet в ръка и сред стотици палми, тя разпуска на един от най-известните плажове там - „Nikki Beach Marbella”. Открит през 2003 година, той се състои от плувен басейн с ВИП легла на повдигната палуба, голям ресторант на открито, централно разположен бар с форма на осмоъгълник, бутик Lifestyle и VIP тераса с невероятна гледка към Средиземно море.

Габриела Кирова

Носителката на титлата Мис България 2016 - Габриела Кирова също е в Марбея. Тя посети Стария град, яхтеното пристанище Puerto Banús, слънчева Малага, Севиля, редица забележителности и известни плажове. Сред любимите й занимания там се оказа четенето на книги, събирането на тен и дългите разходки. 

Алисия

Остров Миконос избра и фолк певицата Алисия. Там тя е в компанията на приятелки, а не с новия си мъж, който до момента старателно крие. Дамите са отседнали в бутиков хотел, предлагащ куп удоволствия, а предлаганите услуги са на много високо ниво. През деня събират бронзов загар, но не само по известните плажове, а и на луксозна яхна, с която обикалят, за да се насладят на всички забележителности, които предлага дестинацията. 

Джулия и Кристиан Кирилов

Кристиан Кирилов и неговата любима - певицата Джулия също отскочиха до Миконос. Годениците заминаха на романтична почивка, с която дадоха старт на летните емоции. В профилите си те публикуваха секси кадри, на които показват атлетичните си форми и няколко сторита, с които да покажат колко добре си прекарват на тузарския остров. 

Ваня Пейчева

Мис Свят България 2000 Ваня Пейчева и съпругът й - бившият футболист Димитър Иванов си почиват на турския курорт Мармарис. Почти през цялото време те се радват на слънцето и водата от луксозни яхти, с които плават по морето. 

Преди екскурзията в Турция, Ваня Пейчева събра приятелки и вдигна щуро моминско парти на най-известната дестинация сред гръцките острови - остров Миконос. Ваня празнува заедно със съпругата на пловдивския адвокат Георги Колев - Доби Колева и пазарджиклийката Лилиан Бояджийска, известна в родния си град като малката Николета Лозанова. Момичетата са отседнали в 5-звездния бутиков хотел Nissaki, който е с изглед към сините води на Егейско море и се намира в непосредствена близост до пясъчния плаж Платис Гиалос.

Антония Димитрова - Батинкова

Мис България 2009 Антония Петрова - Батинкова и нейният съпруг Ивайло си подариха романтично пътешествие до Атина, Гърция и Порто Черво, Сардиния, Италия. Поводът бе 35-тия рожден ден на моделката, който отпразнуваха подобаващо с вечери в луксозни ресторанти и пълен релакс на фона на спиращи дъха гледки. 

Глория

Любовта към морето, слънцето и красивите плажове и тази година отведе Глория в Гърция. Певицата зарадва почитателите си с поредица от фотоси по бански, които в коментари не пропуснаха да отбележат, че Примата на модерния фолк има тяло на богиня. 

Алекс и Влади

Близначките Алекс и Влади си подариха няколко дни в романтична Венеция. Заедно с тях бе и гаджето на Влади - Стефан, от Young BB, който направи пътуването незабравимо за своята любима. Именно там, той и падна на колене с пръстен в ръка. До момента не беше ясно дали това е поредна провокация или истинско предложение, но Алекс вдигна завесата и показа пръстена на стори, след което написа "Честит годеж" и отбеляза влюбената двойка. 

Велина Узунова

Моделът и рекламно лице на редица козметични и модни брандове Велина Узунова отново избра любимата Москва. Тя редовно пътува до там, откъде се говори, че родом е мъжът на сърцето й. 

Въпреки това, красавицата обича да пътува много, а лятото е определено е нейният сезон. Очакваме съвсем скоро да видим към коя морска дестинация се е насочила...Последната такава беше през месец май - Дубай. 

Диди Михайлов

Диди, която е основател на модния бранд "Реплика", започна лято 2019 със семейна почивка в италианския град Сиракуза. Тя успешно умее да балансира между грижата за кариерата, за децата, за семейството и грижата за себе си. Редовно спортува, пътува често, а модните й колекции винаги са изпълнени с много красота и блясък. 

Преди да тръгне към Италия, дизайнерката посети и гръцкия остров Миконос, където беше заедно със съпруга си.

Цветина Илиева

Собственичката на бутик "Клише" - Цветина Илиева все още е в България и реши да плажува на един от най-свежите и зелени барове на Черноморието - бар Ботаник. Той се намира на плаж Червенка, Черноморец и е позициониран над брега на морето, откъдето се открива уникална гледка към целия залив. 

 

Лъчезара Кънчева

Инфлуенсърката и бивш модел Лъчезара Кънчева, която съвсем скоро откри собствена арт работилница в Пловдив, също избра гръцкия остров Тасос. "Последният път, когато бях на о.Тасос беше преди 11 години и нямам много спомени от тогава.
Сега изглежда на места толкова диво, че буквално на пътя ти изкачат диви безстопанствени кози, маслиновите горички са толкова ароматни и непреходни, че можеш да усетиш дори вкусът на зехтина, а плажовете изглеждат така, сякаш никога не е е стъпвал човешки крак. Обяснимо е и защо нямам снимка от там, въпреки авантюристичния ми дух. Но най- красиво за очите ми е смесицата на природата от високи зелени планини и кристално синя вода" - написа тя към една от красивите снимки, които качи в профила си.

Лили Ангелова

Звездата от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" - Лили Ангелова предпочете Барселона. След като се напълни с доза хубави емоции, тя се прибра в родния Пловдив за 1-вия рожден ден на сина си. Партито за малчугана бе в морски стил и се състоя в ресторант Марбея. В момента Лили продължава с летните си пътешествия и предстои да разберем коя новата дестинация, към която се е отправила.

Дария Кунчева

Модната блогърка от Пловдив Дария Кунчева посети Кан - град в Южна Франция, разположен на западния край на Френската Ривиера. На обяд в един от известните там ресторанти, красавицата дори развя българското знаме. 

Ая Борчева 

17-годишната Ая Борчева от Перник, която през тази година се закичи с титлата "Lady Bulgaria" 2019, пръска сексапил по плажовете на гръцкия курорт Неа Перамос. Кадри тя публикува от два от най-известните бийч барове Парадайз и Пепони.

17-годишата