Моника Валериева дебютира  на  сцената в пловдивския клуб „Secrets” вчера вечерта. От няколко месеца насам манекенката го раздава и като певица и вече има  записана песен с фолк певеца Джордан. Силиконовата красавица е решила, че не може да пилее огромния си талант само пред огледалото и задължително трябва да го сподели с широката публика.

Участието на Моника в клуба ще се запомни  не само с пеене, освен на сцената тя прекарала и доста време в прегръдките на пловдивчанина- Николай Клисуров. Двамата се прегръщали силно и се целували по бузите и врата, пише читател на TrafficNews.bg. Отношенията между сина на транспортния бос и Валериева, на теория са приятелски, но на практика изглеждали доста близки.  Интересното е, че на метри от тях било и гаджето на Моника, но явно близоста между двамата му правило впечатлене. Накрая на изпълнението й, дори и подарил голям букет с рози.

Ласките между 19-годишния пловдивчанин и бившата брадърка, обаче направили впечатление на Джордан, който извикал от сцената: „Стига си си правила селфита с него, ела да попеем”.

Припомняме ви, че Николай беше част от нашата класация за топ абитуриентите на набор 96. Той блесна пред съучениците си от Хуманитарната Гимназия с костюм на „Dolce & Gabana“. От няколко години той  е и лице на марката „Morgan“.

 Моника и Николай подгряват...

Манекенката подгрява и с Джордан.....

Само преди седмица Валериева излезе от къщата на "Вип Брадър". По време на предаването тя бе обвинена от режисьора Люси, че е проститутка. В ефир тя не му отговори, нито се защити, но във фейсбук обяви, че ще го съди за изказването му.

С Ернестина, "най-добррата приятелка" ма Моника...

В компанията на Андрей Слабаков и Павел Чернев...

Новините от деня на едно място - вижте тук:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg