Манекенката Моника Валериева изповяда душата си във фейсбук статус, където изброи мъжете с които не е била. Медиите спекулирали с нейното име и често я свързвали с разни обвързани мъже, затова тя решила да обясни каква е истината. Ето и изповедта на красавицата ( да не каже после, че не я цитираме)

"Последните седмици прочетох много информация за себе си. Повечето от които ме оставиха безразлична. Не мисля,че трябва да опровергавам статий в които няма грам истина. Не познавам ,,Цецо от Брадъра",камо ли да свързвате името ми с неговото. Не съм била никога с мъжа на Светлана Василиева или на фолк певицата Емануела. Със Светлана Василева не сме в лоши отношения. Камо ли да има скандал или да съм с нова прическа:). Въпреки чата в който тя участва,вярвам че всеки греши.

Смирението за мен е свещено качество към което се стремя. Зная че никой сайт няма да ме цитира защото няма скандал,зная че ще продължат въпреки опровержението ми да пишат нелепи сценарий,плод на болни мозъци.Само че и аз зная нещо,когато ме цитирате невярно мога да ви съдя.

А относно моя познат Кевин Колев който ми пишеше в началото като почитател и когато съм ходила в Милано е идвал и мисих че го радвам.. съжелявам че има хора които търсят слава на дребно и опетняват хора които не заслужават това. ,,Блясък" уважавах до скоро,вярвах че пишат истини,е оказах се доста наивна.За мое съжаление някой публични личности се оказаха прави за тях.Обичам ви,и въпреки помията която пишат за мен аз духом няма да падна!"

Ето и сентенцийката, която публикува Моника...

Още новини ТУК

TrafficNews.bg