По пътя на славата или как от грозно пате две от най-обсъжданите и желани жени в страната се превърнаха в красиви лебеди, които всеки мъж иска в леглото си!

Моника Валериева от няколко месеца определено е една от най-оборотните жени в България, след като списание "Плейбой" я класира на 9-та позиция за най-секси българка, а на една позиция след нея остана вечната й конкурентка Николета Лозанова.

Разбираме, че всеки има лоши снимки като по-млад, но разликата при жените, които днес се смятат за идоли от тинейджърите е меко казано скандална.

Нека видим и разликата след няколко пластични операции и всички жертви, които и двете са направили, за да станат известни:

 

 

 

 

И след като видяхме как е изглеждала неосъществената плеймейтка, нека видим и как изглежда сега, ако някой все пак е забравил, след тази ударна доза снимки : 

Да видим и другата натурална красавица, която сега се представя за най-красивата жена в България. Тук разликата с пластичните операции не е чак толкова огромна, за разлика от нейната конкурeнтка за сърцата на феновете, но пък стилът на г-жа Божинова определено е бил под всякаква критика. И ако сега всеки един статус на плеймейтката е свързан с това как стилът не се купува, явно парите правят чудеса!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg