Днес ви срещаме с модната дизайнерка Lilian Edwards. Креативна и успяваща жена – от тези, които знаят как да осъществяват мечтите си. И го правят. Лилиан Едуардс живее и твори между Лондон и София. Специализирана е в отпечатани ръчно изработени тъкани с особен акцент върху модата и изкуството. 

 Какво ново е този сезон? 

 През студените зимни дни всяка жена трябва да има няколко топли и удобни палта.Tенденциите наистина се насочват към повече и по-голямо удобство, модата запазва чувството си на забавление, цвят и блясък, винаги с чувство за решителност и самоувереност. Накратко, този сезон цели да отпразнува индивидуалността на стила чрез множеството тенденции, които ви очакат.

 

Вълненото палто е необходима вещ за всяко момиче. Тази година са модерни палта в ярки цветове - червено, синьо, зелено. Вълненото палто задържа топлината, като в същото време е леко и меко. Официално цветът на есен-зима 2017 е червеното и по-точно наситеното и искрящото червено.

Класически дизайн на палтото, но допълнен с интересна яка и закопчаване. 

 

Разнообразието от кашмирени палата на световените марки варира от черно, шоколадово до бледо розово и синьо. Кройките на сезона са разнообразни, къси и дълги палта, пелерини, разкроени и овърсайз силуети. Разкроеното класическо палто от фин кашмир е прекрасна дреха за работа, събитие или по официален случай. Качествата на кашмирените палта са доказани в времето и са гаранция, че ще бъдете заедно дълго време. 

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.