Младият готвач от Айтос Иван е третият участник от отбора на мъжете, който напуска надпреварата в Hell's Kitchen. Той за пореден път се представи колебливо по време на вечерната резервация и бе изгонен от шеф Виктор Ангелов.

Денят започна с мастърклас от шеф Гунджа Чокхал, който въведе отбора на мъжете в тайните на индийската кухня. Най-добре със задачата се справи Георги, който спечели имунитет, а оранжеви престилки взеха колоритният Чоткин и ексцентричният Димитър.

"Предизвикателството на Шефа" донесе нов шанс за номинираните да върнат куртките си. В него най-добре се представиха строгата, но справедлива Никол и нейната съотборничка Камелия. Вечерта се разви отлично за Червените, които съумяха да заработят като добре смазана машина, предвождани от Чоткин.

По коренно различен начин протекоха събитията при сините, чиито лидер беше Димитър. Грешките валяха една след друга и провалът не закъсня. Неспособността на младия Иван да обучи новите си колеги в кухнята и невъзможността да овладее своята станция се оказаха достатъчна причина младият готвач да се прости с голямата мечта за победа в Hell's Kitchen.

Утре в Кухнята на Ада царица ще бъде невербалната комуникация, а още един от участниците ще напусне играта, пише Нова. 

 

 

Снимка: Нова