Мис Латвия Екатерина Тараскина получи короната на конкурса "Miss top of the world“, който се проведе снощи в хотел „Санкт-Петербург“. Предишната носителка на титлата, българката Елизабет Методиева предаде щафетата на новата носителка на титлата.  

15 красавици /и не само/, участваха в световния конкурс за красота, който се проведе вчера в Пловдив. Момичетата минаха през 4 кръга като започнаха с дефиле с народни носии, след това демонстрираха таланти, минаха по бански пред журито и накрая се появиха в бляскави бални тоалети. 

Госпожиците очевидно разчитаха преди всимко на външни дадености, тъй като само 4 от тях показаха някакъв талант. Мис Израел и мис Северна Европа танцуваха ориенталски танци, а представителките на Украйна и Русия изпълниха по една песен. 

След инфарктно гласуване, журито в което участваха Мис България и собственичката на  пловдивска дентална клиника д-р Елена Пенчева, присъди короната на Тараскина. Сред публиката имаше коментари, че дамите в журито са сериозна конкуренция на участничките в конкурса. 

7 от останалите момичета също си тръгнаха с корони от спонсорите, а за всички имаше осигурени награди. 

На партито бяха забелязани фолкизпълнителят Илиян, Боби от Биг Брадър и няколко плеймейтки.

След награждаването гости от публиката си направиха снимки с момичетата. 

Къде прекараха деня преди гала-вечерта красавиците четете ТУК!