14 топ хубавици, които участват в световния конкурс за красота „Miss top of the world“, разходиха прелестите си в Мол Марково тепе в Пловдив вчера вечерта. Преди да щурмуват модните бутици в най-големия търговски център под тепетата, те отседнаха във „Винополи“ – новият изискан бар до фоайето.

В шармантното заведение те бяха нагостени с отбрани шампанизирани френски вина и деликатесни хапки. „Винополи“ предложи на миските разнообразни престижни селекции от вино, колумбийско и кубинско кафе, кубински  и доминикански пури, съчетани с изкусителна гурме-кухня.

Красавиците от различни точки на планетата разгледаха и изложбата на мола с интересни исторически снимки от историята на Марково тепе. След като дръзко посрещнаха по себе си погледите на ценителите от мъжки пол сред пловдивското население, претендентките за короната на „Miss top of the world“ направиха пълна обиколка на магазините за дамска мода и красота в мола. Днес вечерта в хотел „Санкт-Петербург“ ще се проведе гала-ревюто на конкурса и ще бъде избрана новата носителка на титлата.