В днешния епизод момичетата бяха разделени на отбори и играха хокей на трева, а победителките щяха да си спечелят групова среща с Алек.

Надежда, Магдалена, Валерия, Кристина, Милена и Екатерина беше отборът, който победи и отиде на среща с Ергена. 

На срещата Алек даде роза на Валерия, което издразни сериозно Магдалена и Виктория, след като момичетата се завърнаха. 

След играта Кристина подразни почти всички момичета, след като през цялото време говореше за своя контузия. Тя няколко пъти каза, че лекарите са и препоръчали да не се качва на високи токчета за груповата среща, но тя го е направила за сметка на Алек. Някои от момичетата я обвиниха, че симулира, а това доведе до нов скандал. 

На коктейлът скандалът между Кристина и останалите момичета продължи. Тя обвини, че Йоана и Надя винаги си избират жертви и когато те си набележат някоя тя напуска предаването. Според нея този път жертвата е тя. Тя дори каза това на Алек на срещата по време на коктейла.

След като чу нападките на Кристина Алек говори и с Йоана. 

На церемонията на розата Надежда получи първа роза. Кристина също получи роза, въпреки че момичетата очакваха тъкмо тя да напусне. 

Без роза до последно останаха Йоана и Милена. Алек реши да остави без роза Милена. 

"Ти си необикновенна жена. Това, което ти се случи е голям транлин. Смятам, че си прекрасна и на първо място ти трябва да го знаеш. Пожелавам ти да срещнеш своята сродна душа", каза Алек на Милена.