Петъчната нощ под тепетата беше белязана от звездното присъствие на Мануел Рива, който нажежи атмосферата в W club и обяви код „Червено“.

Билетите за партито бяха изкупени седмици преди събитието, а в уречената нощ стотици се настаниха край пулта в един от най-популярните пловдивски клубове и танцуваха под звуците на електронната музика до сутринта.

С изпълнението на парчетата си „Mhm mhm“  и „We are one”, DJ Manuel Riva затвърди името си на най-успешен  хитмейкър и пред пловдивската публика, която бе докарана до еуфория. Снимки, поздрави, почерпки - нощта беше наситена на събития. Известният диджей успя да намери време, за да се щракне с върлите си фенове, но след това побърза да се върне на мястото, от което твори магия - пулта в W club.  

За невероятната денс атмосфера се погрижиха и феерични танцьорки, които с естравагантни капели тип "лампион" положиха началото на нов моден тренд сред пловдивчанки. Компания им правеше и популярният от клиповете на Криско робокоп, който застреля публиката със заря и фойерверки, докато зрелищни лазерни лъчи, излизащи директно от ръцете му, обсипваха дансинга. 

VOLT Erotic Led Show освети и компания изящни дами, спазили прилежно червения дрескод, заради което бяха възнаградени от Tuborg с каса бира. Питиетата им бяха особено необходими, за да охладят страстите, но това доведе само до допълнително разгорещяване на посетителите в близост до тях.

Припомняме, че само часове по-рано топ диджеят Мануел Рива беше засечен да се любува на пейзажите в Европейската столица на културата. Виртуозът зад пулта се разхождаше из павираните улици на Стария град в Пловдив и не пропусна възможността да си направи снимка за спомен със скулптурата на художника Цанко Лавренов.

 

 

TrafficNews.bg