Певицата Майли Сайръс разкри причината, поради която не е сигурна, че иска деца.

В интервю за списание W изпълнителката каза следното: "Макар и на 31 години, не смятам, че съм готова за тази стъпка. Имам фенове, които възприемам като свои деца." В разговора певицата спомена и своята близка приятелка и колежка, 78-годишната Доли Партън, която по някакъв начин й е повлияла да мисли в тази посока. "Чувала съм неведнъж, че тя също не е искала деца на младини."

Освен това Майли сподели, че с годините си е изградила правило, което не й позволява да гледа назад и да не се връща към никого от миналото си. "По този начин имам по-широк мироглед. Успявам да вникна в хората и да видя тяхната същност по-добре."

Иначе не за първи път Сайръс повдига темата за децата. Преди няколко години отново заговори за тях, като сподели, че да бъде майка не й е фикс идея. По нейни думи се бори срещу мнението на обществото, че след определена възраст една жена трябва да стане родител.

"От нас, жените, се очаква да раждаме деца. А когато се окаже, че те не ни влизат в плановете, се поражда гняв у обществото. Ако някой по-консервативен разбере, че не искаш да бъдеш майка, започва да те съжалява, да те обижда, че си коравосърдечна, че не си способна да обичаш...Аз смятам, че на първо място човек трябва да обича и приема себе си, за да може и околните."