“Моята стена е толкова висока, че никой не е успявал да ми счупи сърцето освен самия аз, блъскайки се в стената”, казва преди близо година Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от култовия дует “Каризма”. Е, на 28 август стената падна, разбита на парчета. Тя беше щурмувана не от войници или самураи, а от една красива жена - Ели Златанов, която се венча с певеца на гръцкия остров Корфу.

Миро подобно на Том Круз успя да изпълни мисията невъзможна - ожени се в пълно медийно затъмнение. Той сам сподели щастливата новина в социалните мрежи, пише 24 часа. Качи колаж, показващ две халки. На него освен датата на сватбата 28 август 2016 г. са написани и инициалите на първите имена на младоженците с допълнение “Горчиво!”.

Миро и Ели са заедно от цели 11 години... но в двата края на Европа. Докато певецът с ангелски глас живее и работи в България, неговата изгора има свой бизнес в Лондон. Тя притежава ресторант, за който се твърди, че е един от най-добрите в Албиона. Разстоянието помежду им не уплашило Миро. “Това е един вид по-добрият начин да останеш с даден човек, защото вие сте заедно само по празниците. Елементарните битовизми не съществуват между нас”, казва в интервю изпълнителят. Дори разкрива какви са тайните на успешната връзка от разстояние - “уважение и доверие”.

Говори се, че искрата между Миро и Ели пламнала като в любовна комедия. През 2005 г. групата “Каризма” имала концерт в английската столица. След изпълнението при певеца дошла Ели, която е родом от Перник. Предизвикателно извадила цигара от неговата кутия и му поискала огънче. След това опитала да седне на стола, но вместо това паднала на земята. Всички се разсмели, а съдбата се явила в ролята на талантлив сценарист. Така е и до днес.

“Голямото влюбване мина първоначално, след него сме в едно много качествено приятелство”, казва певецът в свое интервю. Това обаче не е достатъчно, за да предприеме сериозната крачка да мине под олтара. Миро е искрено вярващ християнин и за всичко в живота си се уповава на Бог. Затова и за да застане пред него, трябва да е сигурен, че ще върви рамо до рамо с жената, която е избрал И така се уверява вече 10 години, но както гласи народната мъдрост, хубавите неща стават бавно.

Миро поканил на сватбата своето семейство, това на Ели и най-близките им приятели. Сред тях била и попфолк певицата Анелия, с която Миро има 2 дуета и която е един от най-близките му хора. Тя не само се е забавлявала, но и пяла. Не е случаен и изборът на мястото на женитбата - остров Корфу. Къщата, в която се е провело тържеството след църковната церемония, се е превърнала за двамата младоженци в нещо като традиция. Всяка година ходели на почивка в южната ни съседка и отсядали именно там. 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg