Дамата, заради която пред "Галакси" избухна войната между депутатския син Жулиен Търновалийски и ММА- боецът Сюрен Борисов, очевидно не тъгува по любимия си по 24 часа на ден. Репортер на TNS.bg засече  на 5 януари Пепи Мошукова да плаче пред съдебната зала. Тя стоически прекара няколко часа права на 10-сантиметровите си токчета, само да зърне приятеля си, а когато разбра, че съдът няма да го пусне, отново избухна в сълзи. 

Само няколко дни по-късно, на 9 януари обаче маникюристката бе засечена да купонясва с приятелки в W Garden. Екзотичната брюнетка запазила маса за рождения си ден няколко дни по-рано, а декорът на сепарето бе в тон с дрескода на вечерта- комбинация от зелено и черно. Дамите вдигнаха наздравици с бяло вино и пожелаха на Пепи скоро отново да бъде до любимия си мъж. 

Пепи Мошукова прекара 24 часа в ареста, след като Търновалийски младши и приятелите му Мариян Николов  и Марин Топалов подадоха жалба в полицията, че са пребити пред нощния клуб. Меллето станало на паркинга, след като младежите препречили пътя на автомобила, в който били Мошукова и Сюрен Борисов. Преди това имало закачки в тоалетната, което нажежело емоциите. 

Пепи Мошукова живее и работи в Перущица, където има фризьорски салон. Преди време тя живеела с родителите си в Холандия, в България била отскоро. Със Сюрен имали връзка от месец.  

Какво се случи в съда и защо не пуснаха Сюрен на свобода четете ТУК!

TNS.bg