Кухнята на Ада взе нова жертва от отбора на червените в лицето на самопровъзгласилата се за принцеса Лидия Мандалски, оставяйки ги в силно намален състав за предстоящите кулинарни сблъсъци със сините този сезон. След  изключително разочароващото си представяне по време на вечерната резервация и управлението на шеф мобила, Лидия не остави друг избор на шеф Виктор Ангелов и той бе принуден да се раздели с нея едва седмица след като нейното приключение в Hell’s Kitchen започна.

Седмичният мастърклас предостави на женския отбор възможност за пътешествие из дебрите на азиатската кухня с европейския шампион по суши шеф Микаел Панкар. Вместо повод за гордост, тяхното представяне се превърна в истинска кулинарна катастрофа, довела със себе си оранжеви престилки и служебни номинации за всички.

Въпреки грозящата ги елиминация, червените се мотивираха и успяха да издадат почти всички свои поръчки, като останаха на косъм от победата над синята кухня, предвождана от майстор-сладкарката Стефани. Използвайки своите лидерски качества и умения, тя съумя да грабне спасението и да донесе нов триумф за мъжкия отбор.

Утре в Кухнята на Ада вкусовите градуси рязко ще се покачат, а нечии рецептори ще изгорят, защото на гости в най-горещото кулинарно риалити ще бъде нейно величество лютата чушка.