Любов от пръв поглед и сватба след по малко от 3 месеца! Това е тоталната промяна в живота на собственичката на парти-агенция "Пантера" Кристина Георгиева. Чаровната блондинка, която не пропускаше светско парти, от известно време изчезна от нощния живот на града. Мнозина се питаха "Защо" а отговорът дойде от профила на дамата. "Обичам ви всички!!! В момента съм много, ама много щастлива. Вдигам наздравица за любовта, за истинското приятелство, за здравето и за най-красивите шаферки". 

Щастливецът се казва Делян и се занимава със семеен бизнес. Кристина използвала натрупания опит и само за няколко дни успяла да организира сватбата си. Младоженците подписали в Пловдив, а след това гостите вдигнали наздравици в ресторант "Хемингуей". Кристина се появила на сватбата с ослепителна бяла рокля, обсипана с кристали "Сваровски", а шаферки са били близките й приятелки - клюкарката Лили от "Папараци", Габриела Якуб, Краси Гешева, Дими Терзиева, Мария Меретева, Славка Франгова, Александра Бобчева, Елица Иванова, Петя Конакчиева. Последната бе щастливката, която успя да хване  букета. 

Младоженците са планирали сватбеното пътешествие през лятото, а за разочарование на всички приятели на Кристина, двойката ще живее в София. 

TrafficNews.bg