Дубай е една от най- предпочитаните  туристически дестинации в света. През 2016 г. близо 15 милиона туристи са пребивавали поне една нощ в града, което е доста забележителна цифра, като се има предвид, че населението на града е само 2.8 милиона. Всъщност, съотношението между туристите и жителите на Дубай е над 5 към 1 - най-високото в света. Тук хората идват, за да се отпуснат и да се насладят на атмосферата на лукс и изтънченост.

Пловдивчани доста често се отправят към луксозната дестинация, за да се отдадат на глезотий и да изживеят невероятни емоции, които определено могат да се изпитат именно там. През този месец доста бохеми от Пловдив избраха да посетят Дубай и да се отдадат на слънчеви дни и дълги арабски нощи...

Евгения Янчева

Една от най-красивите дами под тепетата избра  луксозната дестинация за своята почивка. Тя замина заедно с една от най-добрите си приятелки – Нора Николова. Пловдивските красавици успяха да направят престоя си там повече от незабравим и посетиха едни от най-известните места, които могат да се видят в приказен Дубай. С уникални снимки те напълниха личните си профили и накара мнозина да им завиждат за преживяното. Както винаги, по-време на престоя си, те отново доказаха,че българките са едни от най-красивите жени и обираха погледите навсякъде, от където минават. Чаровните пловдивчанки бяха отседнали в един от най-добрите хотели в ОАЕ, а с перфектния си стил на обличане накараха мъжките сърца да затуптят от Дубай до Пловдив.

Евгения и Нора не пропуснаха да посетят Бурж Халифа, който е най-високата сграда в света, поне за момента, но дори и да не е такава, надали някоя от  тези, които ще бъдат по-високи след завършване, ще бъде толкова популярна. Бурж Халифа привлича 1.87 милиона посетители през 2013 г., което средно надхвърля 5000 на ден.

Те се премениха и като типични арабки и успяха да запечатат преживяването в Sheikh Zayed Mosque – една от най-големите джамий на Абу Даби.

Двете красавици посетиха и един от най-красивите плажове на луксозната дестинация,както и пустинята, където се отдадоха на сафари...

Със снимки от Miracle Garden, наричани още цветните градини на пустинята, те ще се върнат под тепетата заредени и готови да посрещнат пролетта.

Вълшебната градина в Дубай  е най-впечатляващата и голяма градина в света с приблизително 45 милиона цветя, разположени на 72 кв. км площ. Това приказно място разкрива пред очите на гостите си величествени хоризонтални и вертикални цветови гледки.

Габриела Якуб

Габриела Якуб вече официално може да бъде обявена за една от най-щастливите жени под тепетата, а поредната й екскурзия до Дубай този път бе повече от незабравима! Причината е, че нейният любим Димитър Сотиров, с когото са заедно от около две години, падна на колене на своята любима с пръстен в ръка. Романтичното предложение се състоя  в „сърцето” на новия Дубай - Dubai Marina Yacht Club, на фона на приказна гледка.

Сред палми, украсени с уникални по рода си лампички,  въпросното място е спечелило репутацията си като един от най-известните частни яхтени клубове в този регион. Габриела Якуб сама съобщи за романтичното предложение, като публикува снимка в личния си профил, над която написа: I said "YES".

 И този път с нейния любим не пропуснаха да посетят фонтана в Дубай, който е най-големият в света музикален фонтан със собствена хореография. 

Те не пропуснаха да се щракнат и сред пясъчните дюни на Арабските пустини, като запечатаха момента с магични снимки на залез слънце.

Светлана Василева

Плеймейтката Светлана Василева също избра да събира тен в Дубай. Блондинката, която се сгоди за Християн Гущеров и е заедно в него на въросната почивка, има големи шансове да се разпише в гражданското като негова съпруга. Тя се похвали с кадри от почивката си в социалната мрежа Instagram.

Очаква се двамата влюбени да се венчаят през лятото, а Гущеров въобще не си поплюва и още от сега глези подобаващо своята половинка.

Те избраха за своята почивка бохемският хотел One&Only The Palm Dubai, а Светлана Василева отново обра овациите с безупречен стайлинг.

Виктория Иванова

Екзоткчната красавица – Виктория Иванова също избра да релаксира в Обединените арабски емирства.

Тя отново доказа, че стилът й на обличане е достоен за възхищение.

Виктория успя да опита доста от удоволствията, които предлага луксозната дестинация и допълни личния си профл в Инстаграм с неверояни снимки от Dubai Marina Yacht Club, Atlantis The Palm и Nikki Beach Resort & Spa.

Жени Атанасова

Почетният консул на Молдова, който е един от най-успелите пловдивчани и съпругата му Жени Атанасова публикуваха снимка точно като извадена от приказките. Поводът беше рождения ден на съпругът на красивата пловдивчанка. Заедно с дъщеря си, те отпразнуваха личния празник и отново доказаха, че най - важно е  семейството.  

За повода Жени Атанасова изглеждаше повече от ослепително. Тя избра дълга рокля, която бе дело на Паци Парапанова и отново доказа безупречния си стил на обличане.

Две от модните диктаторки на Trafficnews.bg също не пропуснаха да разнообразят месеца си и заминаха на екскурзия.

Чаровната пловдивчанка Таня Тетаманти избра Доминиканската република, където е заедно със своята половинка и неин годеник.

В статията ни, посведена на модните диктаторки под тепетата, ние не се сдържахме да я попитахме какво ни е подготвил новия сезон.

Синеоката дама пък ни споделя, че това лято на пиедестал ще се издигнат цветовете: розово, жълто и синьо. Именно на някои от тези цветове тя заложи и на почивката си в Доминиката, а личния си профил напълни със слънчеви снимки, които мислено пренасят всеки, който ги види, на екзотичната дестинация.  

Таня винаги е събирала комплименти относно начина си на обличане, а в момента учи в едно от най-елитните учебни заведения за мода, а именно в Nu instituto Maragoni в Милано, със специалност Fashion Promotion communication & New media.

Точно към столицата на модата – Милано се отправи и другата наша модна диктаторка Елена Нейчева, която се отдаде на шопинг с дъщеря си. Не се и съмняваме, че покупките на прекрасните пловдивчанки са подбрани с много вкус и се надяваме скоро да видим новите попълнения на гардероба им със снимки в социалните мрежи.

Звезди от България също избраха Дубай за своята почивка през месец март.

Рап певецът Криско и жената на сърцето му - Цвети Петрова често обичат да посещават слънчевата и луксозна дестинаця. И този път, влюбената двойка отново посети едни от любимите си места в Обединени арабски емирства и се забавлява до късните часове на нощта.

Примата на поп-фолка Глория и дъщеря й Симона Загорова също се наслаждават на своята заслужена ваканция в Дубай Марина. Спокойно можем да кажем, че лятото за тях вече започна, защото в момента събират тен на 30 градуса. Самата Глория публикува няколко горещи фотоса в социалната мрежа, от които се вижда, че е в страхотна форма, както винаги, а  многобройните й почитатели не пропуснаха да я затрупат с комплименти.