Дъщерята на известния пловдивски стоматолог Дани Якуб е известна със страстта си към пътуването, което винаги съчетава с неповторими изживявания и много снимки. Този път, нещата, обаче стоят малко по-различни. Габриела Якуб вече официално може да бъде обявена за една от най-щастливите жени под тепетата, а поредната й екскурзия за незабравима! Причината е, че нейният любим Димитър Сотиров, с когото са заедно от около две години, падна на колене на своята любима с пръстен в ръка.

Без дори да се замисли за секунда, русокосата пловдивчанка отговори със заветното „да”, а огромна усмивка грейна на лицето й.

Романтичното предложение се състоя  в „сърцето” на новия Дубай - Dubai Marina Yacht Club, на фона на приказна гледка. Сред палми, украсени с уникални по рода си лампички,  въпросното място е спечелило репутацията си като един от най-известните частни яхтени клубове в този регион. Всички сгради и съоръжения на яхтеното пристанище в Дубай се намират на 3,5 километров живописен изкуствен залив. Повече от петстотин яхти са закотвени в кейовете на клуба.

Габриела Якуб сама съобщи за романтичното предложение, като публикува снимка в личния си профил, над която написа: I said "YES".

На нея блондинката е облечена в розова рокля, а вълнението си личи от километри. Хиляди приятели и познати на влюбената двойка им честитиха и отправиха пожеланията си, а Габи Якуб успя да благодари на всеки по отделно в коментар.

Въпреки, че една от най-коментираните дами в Пловдив често посещава  Арабските емирства, и този път с нейния любим не пропуснаха да посетят фонтана в Дубай, който е най-големият в света музикален фонтан със собствена хореография.  

Той е сред най-популярните атракции в богатия град и има изключителна светлинна аранжировка и уникална  хореография. Намира се непосредствено близост до небостъргача Бурдж Халифа!  Невероятни музикални композиции, над 6000 прожектора и водни струи с височина  над 150 метра създадоха още по-невероятна емоция за бохемската двойка.

Те не пропуснаха да се щракнат и сред пясъчните дюни на Арабските пустини, като запечатаха момента с магични снимки на залез слънце.

Габриела Якуб и Димитър Сотиров обожават да пътуват до екзотични дестинации, като преди няколко месеца посетиха слънчевия остров Бали. Там те бяха заедно със семейството на пловдивчанката и се отдадоха на глезотии и лукс.