Поради продължаващата пандемична обстановка, свързана с разпространението нa COVID-19, създаващо непосредствена опасност за здравето и за живота на населението в световен мащаб, както и поради неотменените рестриктивни мерки от административните органи в България, ограничаващи провеждането на масови културни събития в закрити пространства, концертът на НИКОС ВЕРТИС в София, планиран за 12.05.2021 г., се налага да бъде отложен.

Това съобщиха в страницата на събитието във Фейсбук. 

Новата потвърдена дата за грандиозния концерт е 30.03.2022 г. Всички закупени билети и ВИП маси ще важат без презаверка за новата дата.

Припомняме, че първоначално събитието бе планувано за 13 май 2020 година - денят, в който извънредното положение в България трябваше да приключи.

Тогава, ръководството на Никос Вертис и организаторите решиха да отложат събитието за 12 май 2021 г. в името на здравето, мира и благополучието на всички фенове и почитатели на Никос Вертис и гръцката музика. 

Суперзвездата Никос Вертис планува да пристигне в България с оркестър от 25 страхотни музиканти от Гърция. Специално за грандиозния концерт на звездата, ще бъдат доставени мебели от най-големия Бузуки Бар в Солун. С тях ще бъдат оформени ВИП сепаретата в зала “Арена Армеец” и така обстановката в залата ще бъде още по-автентична.