Моделът, актриса и предприемач Ким Кардашиян стана "Мъж на годината" на сп. GQ. Това съобщи знаменитата дама в страницата си в Instagram.

Американската риалити звезда публикува корицата на изданието, на която позира с разпусната коса в делови костюм.

Според Daily Mail списанието е обявило предприемача за "магнат на годината" заради успехите ѝ в бизнеса. Ким Кардашиян произвежда козметика, парфюми, стоки за дома и бельо.

Мнозина в мрежата обаче реагираха отрицателно на "приза" на звездата. Според тях решението на списанието е мъжемразко.

В интервю за изданието тя повдигна темата за бившия си съпруг - Кание Уест, и заяви, че в крайна сметка иска четирите им деца да бъдат "обичани и чути". "Те са само деца, трудно се преминава през такова нещо на толкова ранна възраст", коментира тя, визирайки как развода й с рапъра е повлиял на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. "Трябва да се увериш, че те могат да те разберат. Нормално е да покажеш уязвимата си страна. Никога не трябва да се стига до негативизъм."

GQ е едно от най-старите и известни мъжки списания в света. Класацията "Мъж на годината" в него съществува от 1996 г. В различни периоди тази титла е била присъждана на Джордж Клуни, Майкъл Джордан, Том Круз, Пиърс Броснан и много други известни личности.