Българският кечист Русев купонясва в родния си Пловдив. Мирослав Барняшев, както е истинското име на звездата на WWE, е в града под тепата за втората си сватба с кечистката Лана. Те вече се венчаха в Щатите, но пловдивчанинът я доведе в родината си за още една венчавка - този път на негова територия.

Русев изглежда бе подготвил още една изненада за любимата си, нейните роднини и американските им приятели. Той ги заведе в популярен пловдивски клуб, където същата вечер имаше живо шоу на... Азис. Американските гости изглежда бързо са свикнали с чалга ритмите. На една от снимките се вижда как друг кечист - Джей Усо, син на Рикиши, тропа по барабаните, докато другите гости се радват на опитите му. 

Нещо повече - през цялото време Русев, съпругата му и техните гости от Щатите бяха снимани от екип на риалити шоуто "Total Divas". Това е шоу, което е фокусирано върху живота в и извън ринга на няколко популярни кечистки, а Лана е сред основните лица там. Кадрите от предстоящата втора сватба на Русев и Лана, както и посещението им в клуба, най-вероятно ще намерят място в някой от новите епизоди на шоуто.

Днес следобяд в Пловдив се провежда и самата сватбена церемония.

Снимки: Zvezdno.bg

Още новини от Пловдив гледайте в емисията на ТРАФИК ТВ:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg