Трейлърът от пищната сватбена церемония на певицата Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар излезе тази вечер. Тържеството се проведе на 3 юли и събра в Пловдив цяла плеяда звезди от музикалната компания "Пайнер". Трейлърът е заснет от оператора Димитър Димитров и показва атмосферата на звездната сватба, а TrafficNews.bg се сдоби с първото видео. 

Изпълнителката на "Да те бях ранила" и Атанас си казаха „Да” пред стотици погледи преди почти месец. Техният празник започна от ранни зори в къщата на семейство Стоеви в Катуница. За визията на Джена се бяха погрижили стилисти от София. Сватбената й рокля пък бе от ръчнотъкана дантела и бе дело на известната столична дизайнерка София Борисова.

Станете и вие част от звездната сватба с трейлъра за нея:

Джена събра погледи на сватбата със златния ланец - четете ТУК

Цялата плеяда звезди на музикалната компания "Пайнер" пристигнаха под тепетата, за да бъдат свидетели на сватбата на една от най-коментираните двойки в родния шоубизнес. 

Младоженецът бе заложил на класиката – черен костюм с папийонка. Свекървата Надя Стоева бе облечена през деня с бял тоалет с камъни Сваровски, но за партито в хотела ще смени още няколко рокли.

Сред звездните гости тази вечер са Преслава, Емилия, Фики, Есил Дюран, Глория, Софи Маринова, както и шефът на Пайнер Митко Димитров.

Събитието уважи и собственикът на хотела - Георги Гергов, като се очакват и още много родни депутати и известни личности да пристигнат под тепетата.

Няма как да не отбележим, че Преслава за пореден път не изневери на стила си и се появи с черна рокля със златно капси и 20-сантиметрови токчета, покрити със златни пайети. 

Всички подробности около сватбата - ЧЕТЕТЕ ТУК

 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg