Ивана смени амплоато си, видя репортер на TrafficNews.bg. Фолк дивата се появи в компанията на своята приятелка и колежка Стояна, както и с други техни приятели в пловдивския пиано бар "Гетсби". Въпреки, че беше само гост на заведението, тя грабна микрофона и поздрави всички гости с един от най-големите си хитове – "Нещо нетипично". Противно на очакванията, обаче, тя не пя в типично чалга стил. Песента бе изпълнена в джаз стил, което накара хората да полудеят.

Явно певицата е решила да смени както стила на пеене, така и визията си , тъй като не бе облечена като типична чалгаджийка, а бе елегантна и обрана.

Ивана не издържа много време без да пее и отново се намеси в купона. Заедно със свой приятел изпълниха „Огън от любов” .

Минути преди четири сутринта Ивана й антуража и си тръгнаха, за да починат от нощния купон, който се бе завихрил в заведението.

Това не е първото превъплъщение на фолк иконата. Преди време ви показахме, как Ивана се превърна в медицинска сестра в една от кампаниите на БЧК и ТРАФИК СОТ- „SOS!Час внимание”. Повече за кампанията, в която участваше Ивана четете ТУК 

TrafficNews.bg