Юли явно е любимият месец от годината на кмета Иван Тотев, що се отнася до пътешествията. След като Тотев се похвали с трип до Италия, той се върна за няколко дни в Пловдив.

Жарките температури в Пловдив явно са накарали градоначалника да отиде до любимата Гърция, където всяко лято почива. Той бе хванат през уикенда от обектива на наш репортер, докато се разхожда из спокойните и чисти плажове на Керамоти.

Градът е една от любимите дестинации на пловдивчани в съседна Гърция. И има защо. Най-удивителното в гръцкия курорт е плажната ивица. Тя е широка на места и 100 метра, а дължината й е 14 километра. Гърците й казват амоглоса, което означава „пясъчен език“. Това е и най-широкият плаж на Балканите, който не е застроен с хотели, каквато гледка наблюдаваме на родното Черноморие. 

Освен със съпругата си Деница, Тотев бе в компанията и на депутата и негов близък приятел Атанас Ташков, с който той обикаля на уиски туровете в меката на дестилата – Шотландия. Кметът район "Тракия" Костадин Димитров също им прави компания. 

Повече за почивките на кмета ТУК 

За прекрасния плаж на Керамоти ТУК 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg