След като Бойко Борисов, Божидар Димитров и Николай Бареков се снимаха до магнолиите си един от най-интересните участници от риалити формата "Женени от пръв поглед" реши и той да се "щракне" до дръвче. Е, изборът му не са магнолии, но пък и джанките вършат работа. Сигурно това е имал наблизо. 

Манията да се снимат до храстчета, цветенца, дръвчета и основно магнолии завладя политическия БГ елит и последователи на Брисов станаха Божидар Димитров и Николай Бареков. Като втория умело добави към фотото жената до себе си и едно голямо сладко куче, че да е пълна семейната идилия.

Да не забравяме и снимката на г-н Бареков отпреди няколко месеца, на която позираше до лимонено дръвче. Като цяло - добре замислена идея, но нещо резултатът се оказа по-скоро ... кисел за евродепутата.

Явно след селфитата новата мода сред известните е да се снимат до дръвчета. След кратък преглед на профила на бившия младоженец разбираме, че той зорко следи публикациите на медиите относно връзката им с Гери, като понякога дори оставя послания до бившата си съпруга.


 

 Още новини ТУК

TrafficNews.bg