Ежедневието на Джейн Фонда не се е променило особено от 80-те години насам. Това признава самата актриса и гуру на домашните тренировки, която макар и вече на преклонните 85-години, не спира всеки ден да прави своите упражнения.

Джейн Фонда е известна и с необичайните си възгледи за връзките. Така например през 2018 г. тя заявява, че никога повече няма да ходи по срещи, а през 2021 г. добавя, че просто няма желание да влиза в романтична връзка с когото и да било.

Наскоро Джейн Фонда сподели своя нов нетрадиционен поглед върху любовта и срещите по време на интервю за подкаста Absolutely Not на комедиантката Хедър Макмехан.

@dearmedia Keep it fresh, keep it tight for @Jane Fonda #oldskin #youngerman #janefonda #janefondatok #relationshipadvice #absolutelynot #podcastclips ♬ original sound - Dear Media

Когато беше разпитана за това как се справя със срещите през 80-те ѝ години, Фонда хвърли бомба, заявявайки: "Срамувам се да кажа това, но ако трябва да имам любовник, той трябва да е на не повече от 20 г."

А след като беше попитана защо именно на 20 г., Джейн непоколебимо отговаря: "Защото не харесвам стара кожа." И докато Макмехан и продуцентите избухнаха в смях, Фонда остана доста сериозна, добавяйки: "Наистина не харесвам."

Интервюто, което стана широко разпростанявано в медиите и социалните мрежи, предизвика вълна от реакции както от фенове, така и от критици. Някои аплодират Фонда за нейната нефилтрирана честност, докато други повдигат вежди от нетрадиционните й предпочитания за срещи.

Това не е първият път, когато Фонда говори открито за личния си живот. Тя често споделя за предимствата на живот без романтична обвързаност и оспорва обществените норми по отношение на стареенето и връзките.

Опитната актриса, известна със своята знаменита кариера, продължила десетилетия, също разкрива прозрения за уникалната си гледна точка за "израстването". Джейн Фонда по-рано заяви, че се чувства "по-млада сега, отколкото когато бях на 20 години". Според нея това подмладяване е резултат от 70-годишен стремеж "да станем млади".

Източник: lifestyle.bg