Първи на сцената тази вечер излезе Панайот Панайотов, който влезе в образа на един от най-разпознаваемите музиканти и композитори на филмова музика на Балканите – изключителния талант Горан Брегович. Той изпя хитовата песен „Месечина“, включена в саундтрака към филма „Ъндърграунд“.

„Трябва да бъда по-мек като тембър. В песента се пее за ужаса на войната. Тя е много емблематична за Горан Брегович“, споделя Панайот.

„Предадохте цялото настроение и духа на Горан Брегович“, сподели Фънки.

„Изключителна имитация! Поздравления!“, категорична бе Хилда Казасян. 

Бутонът на късмета отреди Елена Атанасова да се преобрази в една от големите звезди на българската поп музика Силвия Кацарова и да изпее вечния й хит „Топъл дъжд“.

‚Тази седмица ми се падна вулкан. В изговарянето на думите има специфични нейни украшения, а присъствието й е помитащо“, споделя актрисата.

„Възхитена и очарована съм от вас!“, сподели своята оценка Силвия Кацарова, която бе сред публиката на „Капките“ тази вечер.

Владимир Зомбори влезе в обувките на провокативната поп дива DARA и се впусна смело в предизвикателството се потопи в истински екшън на високи скорости и силен адреналин с парчето Darbie.

„Ти си невероятен! Успяваш да влизаш в женски образи, да пееш с техния тембър, ти си нещо изключително!“, категорична бе Хилда Казасян.

Попфолк дивата Мария извиси глас на италиански, изпълнявайки световния хит на поп диско бандата Ricchi e Poveri  - Sarà perché ti amo.

„Задачата ми е много интересна. Аз ще бъда Анджела, вокала на групата. Тя е като пренавита машинка“, споделя Мария.

„Изпя прекрасно песента, беше хванала и движенията й. Беше страхотна!“, сподели оценката си Веско Маринов.

Ослепителната Джулиана се впусна смело в предизвикателството да се преобрази в Лейди Гага и изпя песента, която една от най-успешните изпълнителки на всички времена сама определя като „най-добрата пресен, която е писала.“

„Страшно трудно е, особено с танците и височините в гласа. В клипа към песента тя е много секси и това ще докарам – за другото се надявам на чудо!“, сподели Джулиана.

Наско бе неузнаваем в образа на Кралицата на попа Мадона, изпълнявайки парчето Like a Prayer от едноименния четвърти албум на певицата, който през 2006-а се нарежда в класацията на Time за 100-те най-велики албума на всички времена.

„Нямам идея, трябва да изтъня гласа си до шепот и не знам доколко ще се получи. Друг проблем са танците. Ще има задъхване, което ще ме затрудни да следвам линията, за да се получи Мадона.“

Секссимволът Иво Аръков разпали страстите на сцената с образа на украинския изпълнител – певец, актьор и драг кралица Верка Сердючка, чиято песен Dancing Lasha Tumbai заема второ място на конкурса „Евровизия“ през 2007 г.
 
„Това е мъж, който се прави на баба. Езикът, на който се пее също е интересен. Примес от много различни езици. Този персонаж е палава баба с огромна жажда за живот. Хореографията е много интересна и се надявам да се забавляваме!“

Християна вдигна публиката на крака в образа на ромския славей Софи Маринова, изпълнявайки песента „Едерлези“ – чиято версия, дело на Горан Брегович влиза в саундтрака на филма на Емир Костурица „Циганско време“, пише НОВА.

„Има характерно вибрато към края на всяка фраза. Софи има звънък глас и в клипа към песента е много усмихната и лъчезарна. Аз нося кипърската душата, която също е огнена. Ще се постарая да съм огнена като нея.“