Стилян Петров - Хофмана, който излежава присъда за разпространение на наркотици, снощи е празнувал рожден ден в Галакси, научи TrafficNews.bg. ВИП затворникът е бил в отпуск във въпросната вечер и е забелязан в клуба в компанията на пловдивският бизнесмен Пиер Йосифов и няколко дами. В сряда вечер гост на клуба бе примата на Пайнер Галена и естествено заведението се пукаше по шевовете.

Отпуската вероятно е награда за добро поведение. Преди два месеца от затвора съобщиха , че Хофмана е рискувал живота си, за да спаси повереното му имущество, след  като в барчето, в което работи, избухнал голям пожар.

Всъщност затворникът явно прави добро впечатление на затворническата управа, защото не рядко може да бъде забелязан в от другата страна на телената ограда. Движи се с луксозни автомобили, чест гост е в Галакси.    

Това е втората присъда, която Стилян Петров излежава. Първото му наказение бе 8 години затвор затова , че заля със сярна киселина бившата си приятелка Боряна. Инцидентът стана на 23 юни 2005 г. пред вратата на дома й в ЖР "Тракия" в Пловдив. Боряна бе обезобразена, загуби дясното си око, а на лицето , шията и раменете бяха направени осем пластични операции заради дълбоко обгаряне.  

TrafficNews.bg