Главният секретар на МВР  Георги Костов омъжи първородната си дъщеря Радина на пищна сватба.

В чест на двамата влюбени той вдигна тежка сватба в елитен ресторант в столичния квартал „Драгалевци“. Избраникът на Радина е алпинистът Петър Бързицов.

Младите си казаха заветното „да” пред очите на стотици гости, които им пожелаха здраве, щастие и късмет. По повод щастливото събитие комисарят пък лично се похвали със снимки в социалната мрежа фейсбук. Дъщерята на полицай №1 вече има собствена биография.


Преди години тя стана първата квартална миска – Мис Люлин. Красавицата учи право в НБУ, известна е с това, че тренира бойни изкуства от дете и не й е проблем да чупи керемиди и тухли с гола ръка. Покрай баща си обича и да стреля с пистолет.

Зетят на главния секретар е Петър Бързицов, който пък нашумя покрай участието си в шоу предаване на национална телевизия. Баща му Марио Бързицов е оперен певец.  Живял е във Франция в продължение на четири години. Алпинист е, има строителна фирма.

Майката и бащата на Петър живеят и работят във Франция. За сватбата те пристигнали от Страната на любовта с доста гости. За доброто настроение на сватбарите пък се погрижили любимецът на семейство Костови – Борис Дали, певицата Росица Пейчева и фолклорен ансамбъл от Благоевград.

TrafficNews.bg