Еротична звезда от Бургас скандализира зрителите в премиерния епизод на шестия сезон на "Хелс Китчън" по Нова телевизия. Владимира разказа, че работи като преводач в съда в Барселона, което паралелно съчетава с другата професия, а именно да се впуска в горещи сцени за възрастни пред камера.

Страстните сцени тя започва като на шега, като първоначално заснема любителски снимки видеа в платформата Оnlyfans. След това е забелязана от продуценти в порно индустрията, които и я канят да продължи професионално в бранша. Владимира заяви, че е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца.

В „Хелс Китчън" Владимира се появи с розова коса и веднага прикова вниманието на останалите участници и особено на 31-годишния Лъчезар Чоткин, който е готвил за знаменитости като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и целия футболен отбор на Челси в Лондон, където живее.

В шоуто влезе и Симона Манолова, която е родом от Смолян, но живее в Пловдив. В момента тя е брокер на недвижими имоти, а преди време е работила като хостеса в популярен пловдивски клуб.
"Държа страшно много на външния си вид, защото за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат. Обичам да пътувам на екзотични дестинации, а сред повечето хора съм по-позната като Мони Бонбони", сподели тя във визитката си.

Освен изказването за корицата и книгата, друго нейно включване също изуми зрителите, а и шеф Виктор Ангелов. Оказа се, че тя не прави разлика между скалопини и халапеньо и вместо това измисли нова дума “скалапеньо".

Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от личния им багаж и нормални условия за живот.

Отборът на жените, който тази година ще носи червените куртки, успя да грабне победата благодарение на своето кулинарно острие Никол Росенова. Завършилата академията “Льо Кордон Бльо” донесе финалната точка на жените и победи в директен двубой срещу най-опитния сред мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет II.

Тази вечер в Hell’s Kitchen жените ще се изправят в кулинарна битка срещу отбора на златните. Колоритният пловдивчанин Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята” ще трябва да работи в екип с поп фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което ще предизвика много забавни моменти в Кухнята на Ада. Преди битката с отбора на жените, звездите ще трябва да готвят за първи път пред шеф Ангелов и да му представят ястието, което умеят да приготвят най-добре. Победата в това изпитание ще осигури имунитет на един от златните участници.

От коментарите в социалните мрежи става ясно, че най-силно впечатление с представянето си до този момент са направили именно Владимира и Симона. Зрителите с нетърпение очакват и включването на Пеньо Гатевски, като се очертава именно Гатьо, Владимира и Симона да бъдат най-колоритните играчи през този сезон.