Сезонът на ВИП сватбите продължава с пълна сила! Футболистът  на „Черно море“ Симеон Райков също изпадна от клуба на ергените, след като каза „да“ на любимата си Живка. Синът на собственика на най- голямото галванично предприятие на Балканите Георги Райков и любимата му събраха приятели и близки във Виенския павилион на панаира.

Софи Маринова  успя да вдигне всички на дансинга с хитовете си,  а Краси Радков в ролята на Гацо Бацо накара сватбарите да се превиват от смях със забавните си коментари на футболна тема. Младоженците спазиха както старите традиции, така и модните ритуали.

Сред гостите бяха собственикът на „Макском“ Максим Митков,  бизнесменът Ангел Стоилов- един от най –сериозните участници на пазара с метали,  представителите на „Робуста“ Васил и Снежина Георгиеви,  Благо Каймаканов.  Най-шумната част от сватбата естествено бяха приятелите и съотборниците на Симо Райков - Даниел Георгиев и Илия Николов, както и ексморяците Слави Сталев, Георги Божилов и Иван Коконов. Сред  тях бе и футболистът Дани Кики.

Булката бе избрала за щастливия ден красива рокля от дантела, а шаферките и декорацията бяха в нетрадиционния , но изключително елегантен цвят –бордо. 

След сватбата младоженците заминаха на меден месец на остров Мавриций, а след като се върнат футболистът започва подготовка с носителя на купата на България.

 

 

TrafficNews.bg