На 12 март фолк певецът Галина отбеляза подобаващо своя 28-ми рожден ден. Той събра куп приятели на голямо парти в столична дискотека. 

Няколко сторита от личните профили на гостите в Инстаграм показаха в части как е протекъл купона, който продължи до малките часове на вечерта. 

Празничната маса в бара бе отрупана с различни хапки, мезета, шампанско "Moet", шотове и наргилета. През цялата нощ момчетата на барабаните се навъртаха около звездата на Пайнер и вдигнаха градуса на насторението на макс. 

Хиляди салфетки летяха във въздуха, а гост-изпълнител на столичното заведение беше звездата Тита, която не пропусна да го поздрави на няколко пъти. 

През последните месеци Галин стремително върви и по нов път – той продуцира млади таланти, част, от които присъстваха на партито. 

Тематична бе и празничната торта, на която беше изписано името на музикалната компания „Алфа Мюзик“, ръководена от Галин.

Сред гостите бяха новата тийн звезда Десита, която върви с бясна скорост към върховете и вече има няколко съвместни проекта с Галин.

Десита ли е новият идол на тийнейджърите? СНИМКИ+ВИДЕОПоследователите на младата певица вече са 100 хиляди, а неин продуцент е звездата Галин

Там беше и другото попълнение на музикалната му компания - Лидия, а съвместното им парче категорично се превърна в хит.

След Десита, Галин запя с Лидия... Коя е тя? СНИМКИКрасивото момиче е на 18 години и се изявява като модел, актриса в web сериали и умее да танцува

 

На купона присъстваха и моделът Даниел Георгиев, Кристина Борисова, Марина Балджиева, Горан Тодоров, стилиста Кристиан Пижов, Мартин Златански и много други. 

Снимки: фейсбук страница Plazza