Новата тийн звезда Десита върви с бясна скорост към върховете и вече се радва на хиляди почитатели, особено сред тийнейджърите, които буквално полудяха по нея. Голяма роля за това има и звездата Галин, който е неин продуцент.

Младата изпълнителка е на 17 години и освен, че пее, умее да свири и много добре на пиано. Всичко това тя успешно съчетава с учението.

Преди броени дни от канала на телевизия Планета беше промотиран и най-новият проект на фолк идола Галин, който е съвместно с талантливото момиче. 

Парчето носи заглавието "Мусала", а Десита е участвала в написването на текста и части от музиката. Гледанията вече са над 2 милиона, а в коментарите фенове я поздравяват за изпълнението, като твърдят, че тя притежава всичко необходимо - глас, визия и сценично поведение.

Родителите на младата певица я подкрепят изцяло по пътя на славата, а преди седмица дори я изненадаха с торта послучай 100 хилядите последователи в Инстаграм профила й.

"Никога не съм си представяла толкова много хора на едно място. Камо ли в моя профил. Но ето, че днес сме 100 000 ⭐️ Едни 100 000 прекрасни хора, които следват мен? WOW! Благодаря ви искрено и от сърце!Безкрайно щастлива съм! Обичам ви! 
п.с. Тортата е изненада от мама и татко." - написа Десита. 

Тя често радва последоваелите си и с музикални клипчета, които снимка, а последното и изпълнено е на част от новата песен на Лияна - "Принцеса". 

Тя от своя страна сподели музикалния поздрав на стената си и поощри младата изпълнителка като написа: "Толкова млада..,толкова талантлива..,толкова красива! А, песента изпята от нея..,звучи като истински шедьовър!"

На 5 декември тя излезе и на голямата сцена в зала "Арена Армеец", заедно с Галин, където взе участие в мега спектакъла 17 години телевизия Планета. 

Това обаче не е първият сингъл на Галин, в който Десита взима участие. Тя изгря за първи път в песента "Tecas Place", част, от която е и рапърът Adnan Beats. 

По всичко изглежда, че Десита е готова да се превърне в "новата тийн звезда".