Той е всестранно развита личност - фризьор през деня и майстор на пулта вечерта. Едно е ясно - ръцете му умеят да правят безумно красиви неща, независимо дали става въпрос за външния вид на човек или за експлозията от чувства, която предизвиква неговата музика. 

Става въпрос за Бранимир Минков, по-известен като диджей C-Fusion. Той успява да комбинира умело две професии - фризьор в столицата и диджей по света и у нас. С две думи – доста работлив е, но му се получава повече от добре. 

Мъже и жени му се доверяват, знаейки, че най – важният инструмент на визията за успех си остава прическата. Те описват Фюжъна, като "един-единствен", а неговите почитатели и последователи го определят за "един от Боговете на клубната музика". 

Бранимир Минков има куп приятели и твърди, че никога не скучае. Покрай това успява да създаде много нови контакти и винаги знае, че през уикенда някъде ще се „избухва“.

От цели 15 години диджей C-Fusion е на музикалната сцена, a модерният електронен хаус тече във вените му. Той е стоял зад пулта на едни от най-известните клубове както в България, така и в различни точки по света. Пловдив, обаче е градът, който го зарежда с мощна положителна енергия, а публиката определя като една от най-любимите си. 

Тази събота C-Fusion отново идва под тепетата, в компанията на MC MICKEY и със съпорта на DJ TONI. Те ще излязат под светлините на прожекторите в популярният клуб W Garden.

Топ диджеят, който не е повтарял трак на партитата си до момента, обещава купон от световна величина. Негова запазена марка са миксовете на популярни сръбски песни и български фолклорни мелодии, с които винаги изстрелва емоциите на феновете си в небесата. 

От W Garden готвят музикални изненади не само в събота вечер, но и през идните четвъртък и петък. На 3 октомври (четвъртък) се задава страхотното парти BLING WAVE, a  гости ще бъдат ROSS & N.A.S.O, които ще се погрижат за доброто настроение на пловдивчани и гости на града. Очакват ви и куп промоции, както и страхотната оферта - 2 наргилета Hookah Vision на цената на 1.

 

Петък вечер (4 октомври) е отредена за DJ DONCHO & FUNKSTER, които също гарантират мега купон и настроение на макс.