Известната верига Пулс Фитнес & Спа в съвместен проект с "Кепитал Сити център" подготвя най- модерния си фитнес клуб в Пловдив. Откриването е до месец в новата сграда на "Кепитал Сити център". TrafficNews.bg успя да заснеме част от впечатляващия интериор на сградата.   

Ултрамодерен, с екстравагантна визия, Пулс определено ще впечатли фитнес - маниаците. А и не само тях. 

Комплексът ще бъде оборудван с уреди от световна класа. Кардиотренажорите са последна генерация с интернет, телевизионни екрани  и USB портове за различни мобилни устройства. В спортния център ще има няколко огромни зали за групови занимания - пилатес, йога, канго джъмп, зумба, като всяка от тях е с различна визия, мултимедия и светлинни ефекти. 

Спа центърът очевидно ще бъде другото притегателно място в комплекса. Изключително луксозен, с всички възможни места за релакс, почивка и възстновяване. Спа зоната е с иновативна и изключително стилна концепция.  Огромна сауна, парна баня, турска баня,  джакузи, стаи за спа терапии, топли каменни легла, като всички са изградени концептуално от различни естествени материали. Архитектите са смесили по изключително изискан начин стъкло, метал и дърво. 

В различните сектори, дизайнерите са заложили на различни цветови комбинации, очевидно съобразени с емоционалното състояние на спортуващите. 

Макар и до финалните щрихи да има още доста работа, направено до този момент вече спира дъха. Новият "Пулс" определено може да съперничи на всеки  фитнес център от висок клас, в която и да е европейска столица. 

Вижте го и вие:

 

TrafficNews.bg