В края на епизод 12 Ергенът даде последната роза на Криси. „Алек този път направи грешен избор. Не успя да избере истината и да възтържествува справедливостта“ – коментира Силви, която остана без цвете.

„Довиждане. Беше ми много приятно! И ти благодаря за всичко!“ – каза 31-годишната юристка на Алек, докато се здрависваше с него. Ергенът остана безмълвен.

 „Със сигурност ще му липсвам, защото такава стойностна жена няма да намери никъде на света“ – коментира по-късно Силви пред камерата на романтичното риалити. 

Нейното напускане бе посрещнато с облекчение от останалите дами.

„Най-много ми харесва да виждам гърба на Силви. От тук нататък не искам да я срещам. Не искам да я виждам по какъвто и да е повод в живота ми. С такива хора – общо никога“ – категорична бе Криси.

Силви заплашила Надя със саморазправа след като напуснат "Ергенът"Кристина и Милена твърдят, че Силви цяла нощ е отправяла заплахи към Надя

Коя е Силви?
Силвия Русева е родом от Бургас, но понастоящем живее в София. Завършила е право и е правоспособен юрист. Интересува се от правата на жените, свободата на словото и световния мир. Силви живее в пълен синхрон с природата, а хобито ѝ е рисуването. Вълнува се от астрология и държи на традициите. 

За нея семейните ценности са изконни. Силви е жадна за красота и любов. За нея тя се проявява на всички нива – даже и в най-простичките неща. Цялата ѝ природа е стремеж към съвършеното. За Силви няма случайни неща и всичко е предопределено от съдбата. Не крие, че „гадае“ бъдещето си чрез оракулски карти.

Мечтата ѝ е да се омъжи и да създаде семейство. Иска да срещне мъжа на живота си – този, който ѝ е предопределен от всевишния и за когото да се превърне в най-добрата съпруга, майка и домакиня. Според нумерологичните прогнози, които си е правила, Силви съвсем скоро ще открие любовта на живота си.